greek english 

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Η νέα μας Ιστοσελίδα για το Μπάνσκο με ξενοδοχεία και προσφορές με ή χωρίς λεωφορεία και πακέτα διακοπών για εντός και εκτός εορτών !!

www.banskohotels.gr

ΜΠΑΝΣΚΟ

Γεια σου αγαπητέ επισκέπτη της Τουριστικής Ιστοσελίδας για το Μπάνσκο. H Εταιρία μας Novasoft σας καλοσωρίζει και είναι στη διάθεσή σας για να επιλέξουμε μαζί το ξενοδοχείο σας στο Μπάνσκο αλλά και μετάβαση με λεωφορεία για και από το Μπανσκο αν απαιτηθεί. 

Δείτε τα συνεργαζόμενα ξενοδοχεία στο Μπάνσκο στη διαμονή.

Δυνατότητες όπως: 

  1. Για Λεωφορεία με ξενοδοχεία ως πακέτα διακοπών όλες τις ημέρες της εβδομάδας
  2. Για ξενοδοχεία ΜΟΝΟ
  3. Για χρήση μόνο λεωφορείου
  4. Για άλλους προορισμούς στη Βουλγαρία για επαγγελματίες, φοιτητές και ταξιδιώτες. Ειδικές εκπτώσεις για φοιτητές και συνταξιούχους !


 
Για online κρατήσεις σύντομα θα έχετε τη δυνατότητα απευθείας στα ξενοδοχεία στο Μπάνσκο. Συμπληρώστε τη φόρμα κράτησης στην επικοινωνία ή  επικοινωνήστε μαζί μας για την προσφορά μας.

Για πληροφορίες συνεργασίας μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλέφωνο 2310870670 (10:00 - 18:00) με την κυρία Δήμητρα, υπεύθυνη του Τουριστικού Οδηγού για το Μπάνσκο.

 

ΜΠΑΝΣΚΟ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ

Το χιονοδρομικό κέντρο του Μπάνσκο είναι ένα από τα μεγαλύτερα και πιο σύγχρονα στα Βαλκάνια. Διαθέτει 16 πίστες με συνολικό μήκος 65 χιλιομέτρων. Είναι ένα από τα πλήρως εξοπλισμένα χιονοδρομικά κέντρα στη Βουλγαρία, κατάλληλο για σκιέρ όλων των επιπέδων ικανότητας, από αρχάριους μέχρι και ιδαίτερα έμπειρους.

Το Μπάνσκο είναι κατασκευασμένο στις πλαγιές του όρους Πιρίν. Διαθέτει συνολικά 11 αναβατήρες και ένα κλειστό τελεφερίκ μήκους 6 χιλιομέτρων περίπου, το οποίο ξεκινά μέσα από το Μπάνσκο και μεταφέρει τους σκιέρ στην καρδιά του χιονοδρομικού κέντρου Μπάνσκο.

Εκτός από την κανονική χιονόπτωση και για κάθε ενδεχόμενο, υπάρχουν 100 κανόνια παραγωγής τεχνητού χιονιού ώστε οι πίστες να είναι πάντα διαθέσιμες κατά τους μήνες κυρίως Δεκεμβρίου έως τέλη Απριλίου.

 

Για όσους δεν ασχολούνται με τα χειμερινά σπορ, η βόλτα με το τελεφερίκ είναι μια εμπειρία στο μαγευτικό χιονισμένο τοπίο και δεν θα τους απογοητεύσει. Σε συνδυασμό με χιονοπόλεμο και μια ζεστή σοκολάτα στο καφέ του σαλέ στο Μπάνσκο μπορεί να αποτελέσει μια πολύ καλή επιλογή για βόλτα αλλά και οικονομική.

Το κόστος (ενδεικτικές τιμές 2010-2011) μονής διαδρομής είναι περίπου 20 λέβα ανά ενήλικα αλλά υπάρχουν και εισιτήρια μεγαλύτερης διάρκειας με κλιμακωτά μειούμενη τιμή. Επίσης υπάρχουν προσφορές από τα ξενοδοχεία και τα ενοικιαζόμενα δωμάτια στο Μπάνσκο πολύ καλύτερες με ειδικε΄ς συμφωνίες μαζί τους.

Η αναλογία ευρώ προς λέβα είναι περίπου 1 προς 2. Εξοπλισμό μπορείτε να νοικιάσετε τόσο στο Μπάνσκο όσο και στο χιονοδρομικό κέντρο ή σε συνεργασία με τα ξενοδοχεία που θα μείνετε. Συνιστούμε την ενοικίαση από το χωριό καθώς είναι αρκετά πιο οικονομική, ενώ αν έχετε φροντίσει από το προηγούμενο βράδυ θα γλιτώσετε την πρωινή καθυστέρηση αλλά και την ουρά στο μαγαζί.

Το Μπάνσκο βρίσκεται σε ένα από τα πιο όμορφα μέρη της νότιας Βουλγαρίας, στην περιοχή του Πιρίν και προσφέρει σε όλους τους επισκέπτες άριστες συνθήκες για την εκτέλεση χειμερινών αθλημάτων.

Αντίθετα με πολλά άλλα χειμερινά θέρετρα, εδώ οι παροχές των ξενοδοχείων που κατακλύζουν την ευρύτερη περιοχή, είναι ολοκληρωμένες και μοναδικές. Ο συνδυασμός των τιμών και των παροχών αποτελούν το συγκριτικό πλεονέκτημα για την επιλογή του Μπάνσκο από οποιοδήποτε τουρίστα ως τον χειμερινό του προορισμό για τις μοναδικά ανεπανάληπτες διακοπές του.

Το Μπάνσκο είναι ένα ορεινό θέρετρο και προσφέρει τις πιο σύγχρονες υποδομές για την εκτέλεση χειμερινών δραστηριοτήτων και ιδιαίτερα για τους σκιέρ.

Κατά τη διάρκεια των χειμερινών διακοπών ειδικά διαμορφωμένα λεωφορεία μεταφέρουν τους σκιέρ από την πόλη προς την περιοχή του «Bunderishka polyana» με έναν ενδιάμεσο σταθμό στο «valog Chalin».

Η ικανότητα του ανελκυστήρα που εξυπηρετεί την περιοχή είναι 2400 άτομα ανά ώρα.

Το υψηλότερο σημείο του χιονοδρομικού κέντρου είναι 2.560 τ.μ. και το χαμηλότερο είναι 1000 μέτρα. Το συνολικό μήκος από τις πίστες του σκι και τα μονοπάτια που μπορεί ένας σκιέρ να εκμεταλλευθεί ανέρχεται στα 65 χιλιόμετρα.

Η άριστη ποιότητα των διαδρομών με πατημένο χιόνι κατάλληλο για δραστηριότητες ενισχύεται με τις 12 νέες πίστες που δημιουργήθηκαν. Ειδικά μηχανήματα συνεχώς εξομαλύνουν τις διαδρομές για να τις διατηρούν ασφαλείς.

Ο φορέας που εκμεταλλεύεται τους ανελκυστήρες και τις χιονοδρομικές πίστες του Μπάνσκο είναι πλήρως οργανωμένος και με τις τελευταίες τεχνολογίες εξυπηρέτησης των επισκεπτών διατηρώντας ένα πλήρες σύστημα μηχανημάτων και εξοπλισμού.

Για τους αρχάριους υπάρχουν ειδικά εκπαιδευμένοι σκιέρ οι οποίοι ως απανταχού παρόντες είναι κάθε στιγμή έτοιμοι να εντοπίσουν οποιαδήποτε δυσλειτουργία και κατάσταση που απαιτεί επέμβαση.

Τέλος, με πάνω από τα 180 κανόνια χιονιού εξασφαλίζεται η εύρυθμη λειτουργία των χιονοδρομικών πιστών ακόμη και σε περιπτώσεις χαμηλής χιονόπτωσης. Έτσι η λειτουργία του χιονοδρομικού κέντρου επιτυγχάνεται 100% από το μήνα Δεκέμβριο μέχρι και τον Απρίλιο.

Η πόλη του Μπάνσκο εξελίχθηκε σε ένα σύγχρονο χειμερινό θέρετρο σε μόλις λίγα χρόνια διαδρομής και με όλες τις απαραίτητες χειμερινές εγκαταστάσεις. Υπάρχουν πληθώρα επιλογών διαμονής από ξενοδοχεία, πολυτελή ξενοδοχεία, παραδοσιακούς ξενώνες με ιδιαίτερη αρχιτεκτονική και εστιατόρια με τοπικές και ευρωπαϊκές γεύσεις και κουζίνες.

17 χρήστες online  

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Σχόλια Επισκεπτών
ΕΛΕΝΗ:
01-05-2012 08:18:52

Φανταστικο μέρος το ερωτευθηκαμε και εγω και οι κορες μου εμενα εκει ολον τον χειμωνα.Οι ανθρωποι...
Τάσος - Αναστασία:
19-01-2012 14:01:16

Το Μπάνσκο είναι ένας φθηνός προορισμός αλλά παιδιά μας έφυγαν πάρα πολλά χρήματα. Καταρχήν οι βενζίνες 120...
Μπάμπης - Μαρία:
23-11-2011 11:37:00

Το Μπάνσκο είναι φανταστικό, πήγαμε Σαββατοκύριακο και το ευχαριστηθήκαμε πολύ. Φοβερές τιμές από...
Κώστας - Ντέπυ:
26-04-2011 14:45:12

Από τις πιο καταπληκτικές διακοπές Πάσχα που περάσαμε στο Μπάνσκο. Όλο το τοπίο γύρω από το Μπάνσκο και το...
Κυριάκος - Μαρία:
13-02-2011 12:35:33

Περάσαμε υπέροχα στο Elegant στο Μπάνσκο, ευχαριστούμε το πρακτορείο Evi Tours για την πολύ καλή προσφορά της και...
κατερινα:
27-01-2011 20:36:11

hi τι γινετε τωρα στο μπανσκο εχει χιονι για σκι θελουμε να ερθουμε προσ το τελωσ φεβρουαριου θα εχει τιποτα?
Κλειώ - Άκης:
09-11-2010 20:37:31

Για πρώτη φορά θα πάμε διακοπές στο Μπάνσκο στη Βουλγαρία. Είμαστε πολύ χαρούμενοι και ενθουσιασμένοι θα...

Τουριστικός οδηγός Μπανσκο, Χιονοδομικο Κεντρο Μπάνσκο, Βουλγαρία. Πληροφορίες για την περιοχή, δραστηριότητες, ξενοδοχεία, ξενώνες, δωμάτια, διαμερίσματα, διαμονή, φαγητό, διασκέδαση
Τα κείμενα και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του www.focusgreece.com
Απαγορεύεται η μερική ή ολική αναπαραγωγή τους.
Οδηγός Χιονοδρομικό Κέντρο Μπάνσκο

Επισκεφθείτε επίσης το Οδηγό της Βουλγαρίας κάνοντας κλικ εδώ!Χιονοδρομικό Κέντρο Μπάνσκο - Μπάνσκο - Ραζλόγκ - Ντομπρίνιστε - Μπάνια - Βουλγαρία - Χιονοδρομικό Κέντρο Μπάνσκο | Χιονοδρομικό Κέντρο Μπάνσκο - Μπάνσκο - Ραζλόγκ - Ντομπρίνιστε - Μπάνια - Βουλγαρία - Καιρός | Χιονοδρομικό Κέντρο Μπάνσκο - Μπάνσκο - Ραζλόγκ - Ντομπρίνιστε - Μπάνια - Βουλγαρία - Χωριά | Χιονοδρομικό Κέντρο Μπάνσκο - Μπάνσκο - Ραζλόγκ - Ντομπρίνιστε - Μπάνια - Βουλγαρία - Αξιοθέατα | Χιονοδρομικό Κέντρο Μπάνσκο - Μπάνσκο - Ραζλόγκ - Ντομπρίνιστε - Μπάνια - Βουλγαρία - Πρόσβαση | Χιονοδρομικό Κέντρο Μπάνσκο - Μπάνσκο - Ραζλόγκ - Ντομπρίνιστε - Μπάνια - Βουλγαρία - Σύνδεσμοι | Χιονοδρομικό Κέντρο Μπάνσκο - Μπάνσκο - Ραζλόγκ - Ντομπρίνιστε - Μπάνια - Βουλγαρία - Βιβλίο Επισκεπτών | Χιονοδρομικό Κέντρο Μπάνσκο - Μπάνσκο - Ραζλόγκ - Ντομπρίνιστε - Μπάνια - Βουλγαρία - 28η Οκτωβρίου στο Μπάνσκο | Χιονοδρομικό Κέντρο Μπάνσκο - Μπάνσκο - Ραζλόγκ - Ντομπρίνιστε - Μπάνια - Βουλγαρία - Δεκέμβριος στο Μπάνσκο | Χιονοδρομικό Κέντρο Μπάνσκο - Μπάνσκο - Ραζλόγκ - Ντομπρίνιστε - Μπάνια - Βουλγαρία - Φώτα στο Μπάνσκο | Χιονοδρομικό Κέντρο Μπάνσκο - Μπάνσκο - Ραζλόγκ - Ντομπρίνιστε - Μπάνια - Βουλγαρία - Διαμονή | Χιονοδρομικό Κέντρο Μπάνσκο - Μπάνσκο - Ραζλόγκ - Ντομπρίνιστε - Μπάνια - Βουλγαρία - Πρωτοχρονιά στο Μπάνσκο | Χιονοδρομικό Κέντρο Μπάνσκο - Μπάνσκο - Ραζλόγκ - Ντομπρίνιστε - Μπάνια - Βουλγαρία - Χριστούγεννα στο Μπάνσκο | Χιονοδρομικό Κέντρο Μπάνσκο - Μπάνσκο - Ραζλόγκ - Ντομπρίνιστε - Μπάνια - Βουλγαρία - Πριν & μετά τα Χριστούγεννα στο Μπάνσκο | Χιονοδρομικό Κέντρο Μπάνσκο - Μπάνσκο - Ραζλόγκ - Ντομπρίνιστε - Μπάνια - Βουλγαρία - Φαγητό | Χιονοδρομικό Κέντρο Μπάνσκο - Μπάνσκο - Ραζλόγκ - Ντομπρίνιστε - Μπάνια - Βουλγαρία - Διασκέδαση | Χιονοδρομικό Κέντρο Μπάνσκο - Μπάνσκο - Ραζλόγκ - Ντομπρίνιστε - Μπάνια - Βουλγαρία - Αγορές | Χιονοδρομικό Κέντρο Μπάνσκο - Μπάνσκο - Ραζλόγκ - Ντομπρίνιστε - Μπάνια - Βουλγαρία - Δραστηριότητες | Χιονοδρομικό Κέντρο Μπάνσκο - Μπάνσκο - Ραζλόγκ - Ντομπρίνιστε - Μπάνια - Βουλγαρία - Προσφορές | Χιονοδρομικό Κέντρο Μπάνσκο - Μπάνσκο - Ραζλόγκ - Ντομπρίνιστε - Μπάνια - Βουλγαρία - Επικοινωνία